trött som... döden?

Nja trött som döden kanske jag inte är men väldigt trött blir man när man har runt tre föreställningar om dagen. man dansa har workshop tar rast dansar workshop lunch dansar workshop plockar ihop alla grejor och drar sen har 8 TIMMAR försvunnit av dagen. insane insåg just att det var 8 timmar!
ska lägga upp några bilder i morrn om hur scenen kan se ut på nån skola:P

Om ni undrar så har jag tyvärr inte riktigt känns för att blogga så jätte entusiastiskt de senaste dagarna men det kommer att bli bättre. tror faktiskt att det är spel som har spökat i huvet på mig. Ville skaffa age of empire och spela söder mig och så ville jag ha det über gamla spelet super nintendo men i morrn får vi se vad som händer kanske köper ett spel eller gör mitt försenade arbete fär e gångs skull.

puss

Fy Fan säger jag bara

Jag har aldrig blivit så illa behandlad. Idag när jag och tim och karin och aron gick till skit klubben the union så fick vi inte komma in först för att elake Pete Todd inte lät oss komma in för att jag inte hade ett vad han kallar ett giltig student kort. Jag hade ett utan foto men självklart lät han oss inte komma in fast jag hade ett id kort som bevisade att jag som äger kortet hade ett student kort. Okey vi gick där ifrån för att gå till en annan klubb. Vi träffade två pr snubbar ( costa från Grekland och Daryll från dundee) som gav oss varsinna kort som såg till att vi skulle komma in. De sa att vi skulle komma in om vi hade ett id kort oxå. Men självklart funkade inte det för när vi kom tillbaka så hävdade idioten Matt Huper att vi hade varit där innan och då sa de nej och vi fick därför inte komma in. Nu var det så att om nån hade ett giltig student kort kunde de släppa in oss men vakterna hade bestämt sig för att vara elaka mot oss oss och sa att vi fick inte komma in fast att våra vänner hade giltiga student kort. Så nu blev både Andy, Matt, Andy, Harriet, Sam och fler diskriminerade som inte fick släppa in deras vänner. Nu är vi alltså fler än 10 personer som på en och samma gång har blivit dåligt behandlade av Matt Huper och Pete Todd. Medan Costa och daryll hävdar att vi borde få komma in.
Men jag lovar att det slutar inte här. Anledningen till att jag vet deras namn är för att Frågade om det och redan på måndag mellan 9 och 5 (som de oerhört snälla vakterna sa), ska jag ringa till manergen själv ovh prata om hur illa de behandlade oss. Vi gjorde inget fel under samtalet med vakterna och de ignorerade oss medan vi försökte prata med dem. De ville inte prata med oss och om inte managern kommar att göra några åtgärd åt detta som just hände, kommer jag att ta det till rätten med all rätt.
Så screw you The Union.

Wish me luck!

fika

Var hemma hos matt och fikade!
köpte lite kakor och läsk på LIDL och visade hur fika ska gå till. vi satt där och jag åt nästa allt själv. I KNow fatty bom bom men det gör inget. Hoppas Tim Älskar mig när jag väger 700 kilo och en kran måste lyfta mig ut ur huset. Nä jag kommer nog sluta när jag inte kan gå längre. Anyhow så satt vi och kollade på starwars och spelade halo och det är inte det lättaste kan jag säga. Tim och jag körde mot matt men han spöade skiten ur mig BUT I WANT REVENGE.
puss
JUst party snart. Ovanligt

Matt

I dag ska det bli fika med Matt och guuuud så kul det ska bli hoppas han frågar om vi ska spela tv spel annars frågar jag:P
btw tim ant

Äntilgen

Nu har jag lärt mig hela koreografin på 45 min som vi jobbade med under två veckor nu och nu ska vi turnera i fyra veckor var annan vecka.
ska bli kul att turnera bland alla skolor och se hur elaka brittiska "vicky pollard" barn beter sig:P för alla barn ser tyvärr lite elakare ut här vet inte varför. Men det ska inte bli lätt att får alla barn att dansa men jag och min dans partner Lucy ska se till att de dansar äset av sig
puss

en tråkig fredag

Kanske skulle gå ut nja...
kolla på film...nja
kanske hitta på nått annat roligt...nja
men nu ska vi mysa ihop och se på dan gamla american history X
kommer ihåg att jag såg den när jag var liten men nu ska vi se hela
scary. kommer ihåg att den var läskig.
puss

plugg plugg plugg

skrev uppsats så tråkigt
aja
checka reklamen tryck på den och se vad som händer :P

Storhandlade

Igår vt Tim jag och karin och
hej hopp

Nu slår det till

Det är inte för än nu som jag kommer in i detta stadiet som många får när de drar iväg någonstans under en längre tid. Det är inte riktigt DET som man brukar ha. Det känns annorlunda. Många skulle sagt hemlängtan men det känns mon något djupare. känslan-att-hänga-med-sina-vänner-längtan. Så vill jag kalla det. Typ saker som att sitta och skypa med irina när man sitter brevid henne. Som att kunna dra hem och bara chilla hos sofie när man behöver. som att åka upp till Ninos i sthlm och bara åka.

Eller som att bara hänga på FU mitt fjärde hem! Ifrån att gå ifrån fyra har jag nu bara ett.I miss Sweden and all that comes with it

Är inte internet där för att vara lätt

Mamma skulle boka tågbiljetter idag och det verkade som att det var det svåraste man kunde göra ever!
Man skulle boka och bli medlem sedan skulle man få tag på biljetterna för att det inte hade e ticket så skulle de skicka biljetterna till mig men då var man tvungen att ha ett skottskt kontokort och gud vad man kunde fixa och dona innan det blev rätt.
men men nu är det löst och mamma kommer 11 dagar :P jippie:P
Inte långt kvar
puss

Sitter här och undrar...

... om hur livet är där hemma där borta och hur alla har det. Jag undrar hur tjejerna mår där hemma, hur det går i skolan, hur familjen har det, hur det går för pojkarna i Sthlm. Hur staden nu mera ser ut kommer gyllen nånsin att bli klart. Är Fu sig likt och vad gör ni just nu?I miss Sweden and all that comes with is.

Bounce lägger ner??

Vad är det jag hör?!?!
kollade runt lite på internet och såg att bounce ska lägga ner. kollade saken på deras facebook och de ska göra en avskeds föreställning som  heter The last bounce!!!
galet.

de söker dansare som ska medverka.

de verkar juh gå bra för dem och allt men som man säger så ska man juh sluta när man ligger på topp.
:(


puss

Fiiiiiiiii fan!

Vilken dålig film hur bra trailern än är så var den jätte dålig.

Berättar storyn lite fort.
4 fattiga människor åker omkring och spelar en teater. folk får betala en liten slant för att gå in i en låtsas spegel. de kommer i till deras fantasi och sedan kommer de nånstans och nått händer. Fattar inte själv.
Sedan hittar de en död kille. Han hjälper dem och sedan är han en riktig fake!!! Djävulen playar dem och sen var filmen slut!

boring!

puss


...

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Thats all there is - silence.
Telefonen ringer så mycket att man aldrig får lugn och ro.

BIO BIO BIO!!

Tim och jag ska på bio igen... :P det ska bli kul och vi ska se en film med Heat Ledger vilket känns lite fel. Och massa andra bra:P
puss

Bilder i massor

Några fina bilder ifrån igår. Får se vad som händer en lördag såhär.

Ave Him!

Här kommer två bilder från dagens photoshoot! Fler bilder kommer


Fina bilder fanns här med.

lite fri

Idag skulle vi ha skola men ikke!! Ingen lektion de 5 första timmarna så jag ska slappa och sen får vi se om man kanske festar loss lite ikväll oxå!!
jag tycker att det är synd att min skype inte funkar så bra :(
För man kan juh ha ganska roligt eller hur?
Ira asså:P
hon ska komma och hälsa på efter lovet jippie!!!

Lovem

införskaffade pricis skorna jippie
lovem
puss

Internet

Att det ska vara så komplicerat!!!!
Vårt internet som tim och jag använder är för svårt. Man har tillgång till hur mycket internett som helst  men efter 3GB så kan man inte vara inne på youtube eller på använda videosamtal som tyvärr är väldigt jobbit. Min mail funkar inte heller så att jag inte kan använda den.
men om ca en vecka är det en ny internet månad för oss och då börjar allt på nytt!! :)
puss

Girly

Idag så fick jag dansa street i skolan tyvärr så ska den vara med i moderna dansen vi kör för att peter vill det men men. Så den fick vi köra och det var jätte roligt. Jag undrade vilken låt det var och lustigt nog så har jag den på iphonen!!
Så det fick mig att tänka på livet i sverige och jag saknar busted och allt roligt som vi brukade göra.

Kommer ni ihåg busted på BK? Jätte kulTim

Kul med kampsport NOT

I skolan i en dans skulle vi göra en del som skulle se ut som kampsport som vi själva gjorde när vi sprang emot publiken. tyvärr så är det vissa saker jag inte gillar hoss det men men jag får stå ut och njuta av de delarna som är roliga.
sen är jag inte så bra på kampsport heller:P
puss

Tim och jag handlar

Tim och jag ska dra tillt escos och handla
Tescos here we come!!!
puss

party med tims mamma mm.

det var så roligt att sitta och supa men tims mamma!! Sitta och socialisera lite och disskutera saker och skvaller.
Kolla lite på snyggt follk och IDIOTER men det vär jätte kul. måste göras igen
puss puss alla glada människor i världen!!

Festa med morsan :P

Nu ska jag Tim och hans mamma och hennes kompis ut och sjunga kareoke på en bar och det ska bli kul.
och nu tänker alla men det är juh skola i morrn men jag ska gå hem tidigt och inte förtära för mycket alkohol.

roligt roligt

puss
istock_mic.jpg headphones & mic image by BriAKAGigglez

Inte lätt att bo utan föräldrar!

Missade lite papper som skulle fixas så ganska mycket pengar står på spel så vi måste nu gå till city counsil och begära att bli av med skatten för lägenheten.
inte lätt..
puss

Dans dansa dansare!

Idag så har jag dansat massor och nu är det verkligen Schools tour som gäller. Det ska bli kul att se vas som händer dock lite tråkigt med hur koreografen jobbar bara. men det kommer bli kul att tournera runt i hela länet.

Kan inte bestämma mig!!

HUr ska en blogg se ut??
jag har ingen aning. jag gillade den rosa jag hade ett tag och jag gillar den jag hade innan denna. Men jag gillar denna med så jag vet inte vad som ska vara. Jag provar mig rund och fixar och donar. gillar denna starkt dock.
De kan juh se lite olika ut

dåliga internet!!!

Tims facebook och hotmail är fortfarande hackade och det är svårt att få hjälp!!
Varför?
Man skickar iväg ett mail och bevisar vem man är och ändå kan de inte hjälpa. Det är nästan så att man inte kan få nån hjälp så att man måsta hacka sitt konto för att få tillbaka det crasy!!.
Däremot är microsoft bra på deras support och svarar inom 24h. så där kan man ställa fråga på fråga och de har en person som sitter och kollar igeom uppgifterna. löv it.
nu är det dags för lite mer LB.

Flashforward

i've done it again!!
Jag kollade på Flashforward igen!! det är så himla bra så att jag dör. och alla deras cliffhanger är bara så bra. I nästa avsnitt så kommer mångas framtid att börja hända!!!. scary!! nu kan jag inte vänta tills nästa vecka.

Skola!!!

Idag så var vi i skolan och jobbade på schools tour  och det ska bli roligt. Vi fick göra våra solon som skulle sättas ihop till duetter etc men min skulle vara enbart ett solo lucky me biatches
gtg :P
maten vänter yummy
puss

Då var lovet över

nu har en hel vecka gått av lov och den är redan över. men men.. nu har jag flera veckor utav schools tour framför mig och det ska bli roligt. so nu ska jag avsluta lovet med little brittain.
puss

Älsklingens facebook och hotmail är hackad!!!

stackars timmens grejor är hackade. men vi har provar att kontakta lite hit och lite dit men nu måste vi vänta.
hoppas hoppas att det löser sig
puss

Timmens mamma!

igår fick vi väldigt fint besök. tims mamma kom och vi fick visa hur vi bor jätte roligt. sedan bjöd de på mat och vi ska nu gå och handla mat och de sa att det skulle bli en riktig brakar frukost. yummy!!
drömde oxå om mina saknade vänner.
undrar hur det är med er?
puss

Chicago

Det är lite pinsamt att jag såg hela nu 6 år efter att den släpptes. jag såg halva för några år sedan men nu har jag sett hela. Väldigt väldigt bra film. Måste de sen igen och igen:P Till och med tim blev sugen på att jobba i den showbiz branschen :P Maybe i'll make him.
if you're good to mama. mama will be good to you!!!
puss

Mys hemma hos oss


Då var man med på tv...

Nästan...
Detta är ett program tar upp en massa onödiga saker och nödiga som om man skull få hänga ut brottslingar i uk.
Tim och jag tyckte inte det och mailade därför in och sa vad händer då med deras familjer som kan utsättas för media etc och om det är en oskyldig en de hänger ut. de läste upp mailet och hon i mitten sa att det kanske var något att tänka på och hon till högar är bara galen
puss

Nu har man varit slarvig!

Centrala studiestödsnämnden

Vill bara säga till alla som ansöker till CSN läs igenom era papper!!
När man väl har fått sina papper godkända och klara så är det inte klart där!! nej nej.
Man måste bekräfta att man faktiskt ska gå på skolan.

well well.
I did that mistake.

Så alldeles nyss så ringde jag in till csn och sa att jag bekräftar att jag börjar på skolan så jag hoppas att mina pengar kommer in så snart som möjligt. I'm a rich bitch :P

Så se nu till att läs igenom alla papper:P

puss

IKEA

Idag är en sådan dag då man åker till Edinburgh.
Vi såg att viken som vi bor vid torkade ut:P Gick in i ebb
Vi åkte förbi denna vackra bro men stackars dem som bor vid den.
Vi kom fram till edinburgh och detta är det fina nått.
Det växer fortfarande blommor Helt sjukt. det blir säkert minus där på dagarna.
Det alldeles fina slottet.
Ännu mer BLOMMOR!!!! Galet!!!
Det vackra slottet.
Tim utanför slottet.
Utsikten över staden.
Fråga mig inte ens men de var coola.
Sen såg vi nakna "Benke" från bounce mitt i stan.
Sedan blev vi hungriga och det var dags för lite mat.
Och vad är inte bättre än IKEA. underbart.
De snålade väldigt mycket med Lingonberry jamen men de fattar bara inte själva hur gott det är. De innhämska borna åt köttbullar med pommes och lingon sylt . Om Ingvar Kamprad hade varit där så hade han underkänt maten men det var ändå helt klart godkänt.
Sedan var det slut. Bara desserten kvar.
Sedan gick vi till mat shopen och handlande-
Lingonsylt
kexchoklad
polly
Gifflar
knäckebröd
choklad flarn
mjölkchoklad
dajm
och
gräddsås
Massor med godsaker
Sedan kom vi in till staden och det var dax att dra sig hemmåt.
puss

On the other side 2

Idag var vi borta på andra sidan för att se vad det var som fans där.

vi laddade batterierna innan vi gick.
så vi gick och gick..
...och gick.
Vi stannade för att ta det lite lugnt.
hittade mysiga ställen.
vi hittade min lilla gata.
sedan var det dags att återvända hem.
det slutade med att vi hade gått non-stop i 4 timmar
puss

To the other side


Denna bro ska vi gå över idag och finally go to the other side.

Fina bilder kommer sen

Puss

PS. Blir det barn eller blir det inte barn?

nu ska jag och tim äta gott:P och pimpla vin

puaa

nu är man pank

Nä jag har bara betalt hyran som bara ligger på 4000 så dela det på 3 så blir det inte så mycket.
Nu ska jag duscha sen ska jag ner till skolan för danshistoria.
sen party ikväll. pimpla lite vin.
puss

Prov!

Idag har jag prov och ska kolla på en kropp om den är helt i balans eller ej. JAg ska kolla så att axlarna är raka och att höften är rak och att man hat en fin kurva i ryggen. och om man inte har det så ska jag säga hur man kan förbättra det.
:S

DANCE

Såg på dansföreställning idag och det var väldigt roligt
kollade på bollywood dance street  och massor med andra dansare mycket roligt.
kul att jag även fick tim att följa med och det var kul att träffa de andra dansarna.
nu kommer plikten som tim ständigt påminner mig om :P
puss

Översättare!!

Som jag nu så fin har skaffat en översättare så kan alla i hela världen läsa min blogg så gå nu ut till alla nu känner och berätta om min lära.

Chillin

Igår var man med i yttligare  en musik video. den kommer att komma upp youtube så snart som möjligt och då får ni se hur den blev. Igentligen inte en bra låt men det är altid roligt att pröva på det:P
Låten heter chillin och han sjunger om chillin och det säger väll det mesta:P
got to sleep now byeja!!

RSS 2.0