Hatar facebook!

Man bara får en jävla massa hemlängtan. Visst att man kan hålla kontakten med alla men man blir bara så jävla ledsen när man sitter och tänker på alla minnen man hade och alla minen man inte kommer att ha på år och dar.
Livet blev just jätte jobbigt!

Kommentarer
Postat av: Ninos

Istället för att reflektera över vad du missar här hemma så tänk istället på vilka fördelar som flytten kommer att föra med sig. Du kommer bli en otrolig dansare på ett år och för att inte tala om vilken livs erfarenhet du kommer att bära med dig.Du är så himla duktig och jag är otroligt stolt över dig. Jag saknar dig jätte mycket, men samtidigt så har jag lärt mig att det är såhär livet fungerar. Trots att det känns lite bittert just nu så måste du tänka på minnena som något positivt och stärkande istället, för oavsett vilka håll i världen vi hamnar på så har vi varandra. Det spelar ingen roll om vi inte ses på väldigt länge eller hörs av, när vi sen möts igen så är det som om ingenting hade hänt. Det är vänskap ROBERT, äkta vänskap och jag är glad att få dela den med dig!Love, din vän Ninos

2009-11-15 @ 13:15:20
Postat av: tilda

jag kan försäkra dig om att alla saknar dig här hemma också :) jag saknar dig :')

2009-11-15 @ 19:02:34
URL: http://tilliew.devote.se
Postat av: sofie

du kan iallafall känna dig speciell :P för det är dig jag tänker på varje gång jag sätter i min nya 'sex and the city' DVD och ser Samantha. Haha..

Saknar dig varje dag, men jag vet att du fortfarande är en av mina bästa vänner oavsett hur långt tid det går innan vi ses.

I jul får jag leka med dig!

2009-11-15 @ 22:44:06
URL: http://sofieelizabeth.blogg.se/

Skriv hur bra inlägget var:

Namn:
Glöm inte bort mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0