Bytt nu till Robby.se

Nu lämnar jag Blogg.se och byter till:
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se
Robby.se

Byter blogg

Världspremiären var för någon dag sen!
Ni som missat gå in på robby.se
puss
ps. bloggen kommer att ligga kvar om man vi kolla på gamla inlägg.

New Moon

New moon är nog den bästa filmen jag någon sin sett. Kändes som att man satt där och levde new moon. Denna filmen var så gripande så att alla som inte har sett den än är idioter nog som har väntat så länge. Under filmens gång vet man inte riktigt vem man ska hålla på. Är det team Edward eller Team Jacob? Det finns många olika anledningar till varför man ska hålla på den ena eller den andra. MEN! Det är helt tveklöst att Jacob (taylor Lautner) som vinner priset för hetaste kropp! Som kille kan man ju känna att Gymmet inte kan vänta längre. Man får ta tag i saken att jobba musklerna!

Både Tim och jag känner att vi är ganska hopplösa just nu. Dock finns det ett billigt gym Nästan runt hörnet. Får se hur lång tid det tar att skaffa kortet och börja gymma. Börja jag inte gymma får jag kolla på filmen igen och bli avundsjuk för att sedan kanske ta tag i saken igen.
puss

Oprah lägger ner sin show!

Men vet ni vad!
Kollade på tv här i UK och får reda på att Oprah lägger ner sin show!! Hon kommer att hålla sig kvar ända tills 2011.
Men ni kan vara lugna hon kommer att hålla sig kvar i showbiz även om hon skulle kunna pensionera sig och sin släckt i fem hundra år fram över. Hon kommer att skapa en egen kanal så vi kommer nog inte bli av med henne än :P
Puss

New Moon

I kväll blir det lite vampyrfeber.
Då ska det kollar på den nya filmen New Moon VI får hoppas att den slår Twilight och är mycket bättre.
Uppdateringen kommer ikväll om hur bra filmen är :P
Men jag lovar om att jag inte kommer att vara ensam om att ha sett filmen idag :P
scary
puss

Framsteg för trådlös ström

Läste precis att intel har gjort det möjligt skicka ström trådlöst  Som många länge har trott var omöjligt. Det har ny tydligen skickat ström ifrån en ipod till en högtalare :P
Man har oxå skickat ström till en lampa och förlorade bara 25 %
coolt
puss

Blinda kan se med kontaktlinser!

Alla vet väll att man kan se bättre med linser. Det jag läste nu var att kan kan få synen tillbaka med dessa nya revolutionerande kontaktlinser. I linserna finns det stamceller som "Helar" horn hinnan. Testerna visade att blinda kunde läsa översta raden på optiker test grejen. De som såg dåligt fick deras normala syn tillbaka.
puss

Omringad av svininfluensan!

Jag bor i Skottland och här är svininfluensan vanligare än hemma och alla får inte vaccin här. Detta låter smittan att sprida sig. Det är några i min klass som har haft svin influensan och någon enstaka lärare som har det just nu. Är det så farligt som vi tror att det är?? Farligt är det allt men enligt attityden man har mot influensan här så känns det inte lika farligt. Men ett vaccin när man kommer hem kan vara bra att ta ändå!
puss

Tre enkla steg till den bästa bloggen!

1:Header
För att får en bra blogg måste man först börja med den bästa headern!
Börja med att göra en header som representerar vad det är du vill förmedla med bloggen. Se till att den syns och att folk får veta lite vem du är. Jag jobbar med en lite halv knasig (som visar vem jag är).
2: Inlägg
Se till att inläggen du skriver skapar rubriker!
Jobba med ämnen som folk vill läsa om. Att bara skriva om sin dag ger inte så många läsare m man inte heter Carolina Gynning eller nått sånt. Så se se till att ibland skriva om kändisar eller om nya mobiler eller något som passar in på din bloggs tema.3:Synas
Se till att synas!
Och exakt hur gör man? Det finns en massa med olika webbsidor ute i cyberspace som är skapade för bloggare för att synas t. ex Bloggportalen.se, Pusha.se, Blogglovin.se, mm. Man kan även lägga ut länken på Facebook.se eller någon liknande sida som kommer få dina vänner att hitta dig på ett enkelt sätt.  Men vad kan man göra mer? Innan man har blivit den stora bloggaren som alla kommer till kan det vara bra att läsa och kommentera andras bloggar så att folk där igenom kan hitta dig.


Lycka till
puss

Bästa låten ever!!

Denna låt kanske inte är en vanlig låt men väldigt väldigt vacker!!!
Tillägnad till alla dansare där ute!
Tyvärr hittade jag bara reklamen med låten men lyssna och njut!
Låten finns tillgänglig på Itunes

Kats-Chernin: Wild Swans Eliza Aria

jag skaffade den direkt!
puss

WHY!!!

ÄR det inte så att vi sover bort en tredje del av våra liv?
Att vi missar så många timmar som man kunde lägga på annat?
Tänka allt man kunde göra om man hade all den extra tiden. Kunde gå längre i skolan och bli klar med den mycket fortare. Kanske vara färdig med gymnasiet när man är tio. Fördig med universitetet vid ca 15 år ålder. Det vore faktiskt lite kul. Men skulle vi sakna att inte drömma. Uppenbarligen så måste vi sova, men tänk om.Jag vaknade klockan ett och dagen känns bara måttligt förstörd!
Men å andra sidan mår jag inte så jätte bra( men  jag mår mättre) så det kanske är lika bra men ändå. WHY!!!!Jag skulle göra så mycket mer av mitt liv om jag hade så mycket tid.Vad skulle ni göra?

Puss

Yummy in my tummy!

Åt precis jätte god cheesecake :P
Det är lite lustigt hur onyttiga (men) goda saker är billiga medan bara "vanlig" mat är mycket dyrare. OCh med dyrare så menar jag inte att det är dyrare än hemma. Det är faktiskt så att det mesta här i Skottland är billigare än i Sverige.
Denna kostade tillexempel 12kr yummy.
Så summan av kardemumman (usch) Så är världen lite störd !
puss

Yoga!

Idag fick vi välja Om vi ville ha en teknik klass på releasen eller om vi ville ha YOGA. och nästan alla ville det så det blev en helt underbar lektion.
Yoga är helt underbart!
OCh såhär kan man göra det!
hihihihihihihihi
puss

Sjuk!!

För första gången i Skottland verkar det som att jag kommer att bli sjuk. Jag sitter i soffan och magen känns inte bra och inte mitt huvud heller. 
stackars mig!
Host!

Roligast från tjuvlyssnat.se roligast från tjuvlyssnat.se

Klädaffär, Lund

Vid kassan lägger en tjej ~17 fram en skjorta från herravdelningen.
Expediten: Är det en fars dag-present?
Tjejen: Nej.
Expediten: Jaså, så det är pojkvännen som ska få den?
Tjejen: Nej.
Expediten (förvirrat): Men… jag ska slå in den?
Tjejen: Det behövs inte.
Expediten: Men jag kan slå in den om du vill.
Tjejen (irriterat): Eftersom skjortan är till mig själv så skulle hela spänningsmomentet med att öppna ett inslaget paket förstöras eftersom jag redan skulle veta vad som var i.
Expediten: Va?
Tjejen (uppgivet): Slå in den bara.


As kul
puss

Bloggportalen - Mitt fönster till de sämsta bloggarna i världen!

Går man in på denna sida och sedan kolla på de lokala hittar man en massa roliga saker! Not!!!
Det man hittar är någon person som har en jätte ful blogg med jätte tråkig text med jätte fula bilder OCH!! Jätte tråkig handling i över lag. Det bara finns så mycket tråkigt i världen och sådan blogg är en utav dem.
men men...
puss

Vad har Robert i fickan?

Undrat vad för saker jag faktiskt har med mig om dagarna??


Här kommer svaret!


1: Detta är då min otroligt hög teknologiska mobil som jag tappar golvet och ringer med och som jag tyvärr har vodafone på.

2 :Detta är alltså min Iphone. Anledningen till att jag har en mobil till, är för att jag inte har en upplast Iphone som för övrigt kommer att låsas upp under julen. Hoppas jag.

3: Mynt som man kan ha liggandes i fickan ibland. Detta är ca 4 kr och 3 öre.

4: Detta är min korthållare  från Calvin klein med kontokort, Tasco clubbkort(för billigare mat), E.U sjuk kort, Skolkort och Fult ID kort från 2005.

5: Nått äckligt kvitto.

6: Min skåpsnyckel med Östgöta Enskilda Bank nyckelring om jag skulle tappa den. (fast att jag bara skulle bryta upp skåpet).

Där ser ni! Jag är oxå odödlig!


Så berätta vad ni har med er varje dag hela tiden!!Puss

magga hagga

sitter nu hemma hos maggan och ska gå och köpa godis. (men självklart inte maggan för att hon inte äter godis haha. stackare) så sen ska vi kolla Twilight . :P
http://manolobig.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/12/twilight-movie-poster.jpg
puss

jag fick skippa disken :)

nu ska jag och tim dra till kollektivet och hitta på upptåg :P

Roligaste dagen i skolan

idag så hade vi en jätte rolig vikarie som gick på the space som nu jobbar i ett kompani i nån stans jag tror att ha jobbade nån stans i ungern? ukraina? polen...... ääh som where :P Och vi hade honom hela dagen så att det blev som en dagsworkshop och det var hur kul som hälst. Han hade till och med gjort audittion till skånes dans teater.
Det var så att jag slutade tidigare till och med:P  Det var för att vårat schema fuckar hela tiden :P
sjukt roligt och man märker att man jobbar hårdare när man verkligen vill :P
nu ska jag diska som jag alltid gör för disken tar juh aldrig slut.
sen blir det att dra till kollektivet.
puss
ps har blivit helt öm i kroppen av denna "workshop"

TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV VT VV TT

Nu har Älsklingen och jag suttit ock käkat och ska kolla på falshforward snart och den mörka killen tog livet av sig i förra avsnittet  för att visa att de faktiskt kan bestämma över sin framtid. Woops om nån kollar på det men ni är bara på avsnitt 4 än :P
undefined
puss

kolla vad jag bakat

SKOJA!!!

tror ni att jag skulle göra nått sånt gott.
IRINA gjorde den!!!
Jag vill baka med henne när jag kommer hem.
Vi kommer bli små tjockisar!
puss

Gulliga Svenskar :P

Fick världens vackraste finaste inläggen utav mina vänner om  om att det saknar mig med. Jag skrev att jag hade världens hemlängtan. Inte för att kommentarerna gjorde så att jag fick mindre hemlängtan men det fick mig att inse att de finns där. Det är lite jobbit som det kan bli men jag kommer att må mycket bättre när jag kommer hem under jul och får träffa mina älskade pluttar :)  jag saknar mina nära och kära i.......
sverige!!
puss

Nu är pyntet färdigt! :)

Enjoy!puss

NU ska tim och jag julpynta!!

Tim och jag har precis ätit mat och har kollat på spindelmanen två! LOVE IT
Väldigt bra film.
Nu ska vi påbörja vårat pynnt och lägger upp bilderna om ca 1 timma
får se hur det bli
puss

tim och jag jul shoppar

Vi kollade på presenter och ska pynta huset ikväll jippie.
Detta blev våran frulle tillslut
sedan köpte vi detta
han ville inte vara med på bild
puss

FATTY frulle FATTIg STUDENT från Sverige

Detta blev min frukost vi ska handla lite senare:P
MISS FRIENDS IN SWEDEN
Puss

Hatar facebook!

Man bara får en jävla massa hemlängtan. Visst att man kan hålla kontakten med alla men man blir bara så jävla ledsen när man sitter och tänker på alla minnen man hade och alla minen man inte kommer att ha på år och dar.
Livet blev just jätte jobbigt!

en sväng på stan!!

idag  blir det en sväng på stan för vi ska kolla på lite julklappar. Och saker. kanske några kläder till mig:P
Sen år vi hoppas att tim vaknar innan jag väcker honom :P
puss

Ego bilder på mig!!!

pinsamt. Not!!
puss

Vatten på månen!

alla som har googlat idag hat sett att det finns vatten på månen. Kollade just på en film so handlade om liv ute i rymden. Kanske kommer vi flytta dit? (retorisk fråga) Det vore bara såå coolt men mera skäry!! Tänk tillräckligt länge på oändligheten i rymden så kommer ni att skita på er.
Kommer ihåg när jag var liten och sov med huvudet vid fönstret och tänkte alltid på rymden:P
Jag var juh livrädd när jag skulle sova :( Kanske därför jag är som jag är:P
Men att det finns vatten på månen är coolt och kommer kunna vara något viktigt för framtida forsking :P
puss

My pants ripped on the danceflor!

Igår blev det allt fest!! Fest fest fest! Supande party och ganska mycket fun! så vi var hos kollektivet. hade det trevligt och drog ut tull the union som denna gång faktiskt släppte in oss denna gång. och jag var odrägligare denna gång.Så vild som jag var på dansgolvet så sprack byxorna och jag sprang till kollektivet för att få hjälp med att sy ihop mina byxor. Där satt jag med rumpan nästan bar och väntade på att parta.  så Tea sydde ihop mina byxor med blå tråd och jag stack ut på dansgolvet igen. Och idag så lämnade jag tillbaka byxorna och fick nya dock inte samma färg men snyggare.


love emså tur kanske det vara att jag fick dansa med trasiga byxor ett tag :P

puss

party


fest hoppas ionte att man blir så full :P

Sista dagen av schools tour!

Tråkigt men sant :(

Mysiga gratis måltider på de olika skolorna kan se ut såhär. Trångt dock

Såhär kan det se ut bakom scenen under föreställningen.

Såhär ser scenografin ut.


och trött kan man vara när man måste gå upp vid sex på morgonen men mysigt är det.


sen har man alla galna stunder när ljudet försvinner ljuset slutar fungera madresser faller
ner på scenografin och när man gravar på scenen för att saker och ting bara blir roliga:P
MEn nu är de mysiga stunderna över. men kul ska vi ha för det

puss

Så det kan se ut här hemma

Bästa inlägget av Tim

Jag blir lite småtrött när man läser på folks bloggar där dom säger att dom skriver om sina liv. Det enda man får läsa är hur livet flyter och hur allt går så bra. Som om livet var en enda prinsess-saga.
Som vi alla vet har man dagar då man bara inte orkar. Jag och Robert har haft en vecka när vi inte orkar.....


Ibland orkar man inte diska och städa i köket.


Ibland orkar man inte ta tvätten som ligger på vardagsrumsgolvet.


Ibland orkar man inte städa undan alla tomma burkar på toaletten.


Ibland kan det se ut såhär i kylskåpet.


Ibland har Robert druckit upp all mjölk


Vilket gör att jag får äta detta till frukost


ibland så får man låta soporna hoppa ut ur påsen.

Nu är disken borta. Soporna är ut plockade men slängs snart och handukarna tvättas och mjölk. vem behöver mjölk:P
puss

Till och med chics "modebloggare" har blivit fjortis.

Kollade på hennes blogg och O..M..G..!
"Släng in stavfel.."
"genere utalas schanger"
bara allmänt dryg men vad ni än gör gå inte in på den hon vill juh ha en provocaiv fjortisblogg som hon så bra tycker.
puss

Välkommen in i garderoben!!

Kanske blir du bög du med? (Kan juh alltid prova för skojs skull)


Städade och donade och Tim fick byrån :POch nu tänker alla Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud
vad fattig han är? Och life's a biach som student och alla fula kläder är hemma  fick
bara med mig snygga kläder när jag flyttade :P
Men men...
JAg har i alla fall min fina accessoar och min fina mössa :P

Jag har redan fixat ihop en fin samling av spel och filmer :P
Så här blir det aldrig tråkigt.


Obs mina kalsonger och strumpor får ni inte se de ligger faktiskt i byrån.


Puss och kärlek till hela världen och Tim


blogg

Nu har jag fixat om bloggen och nu ska jag spela spore:P
puss

Brüno Brüno Brüno

I morrn kommer filmen den släpps på dvd och jag ska äga den och se den och äcklas och skratta och förvånas över allt som filmen täcker. Om hur han bara är så smart att han provocerar hela konservativa samhället.Det blev några djupa ord men jag har min mössa i alla fall.

puss

Jag och min nya mössa

Jag bara älskar min mössa

Puss

m. Mö. Mös. möss. möss. mössa!!!

Och nu tänker folk: "ska han inte klippa tånaglarna snart"
Men jag tänkte prova klor ett tag kanske.
Tar inte enbart bilder på mig själv för att jag är snygg:P

Just det3

Anledningen till att jag inte har varit inne så ofta är för att jag hittade en temporär annan underhållning spore och warcraft Spelen innan world of warcraft.
as kul.
Lite stor bild jag hittade.
MEn den ligger lite på is nu för jag har juh oxå spore.
undefinedundefined
MAn leker med evolutionen. as kul.
MAn börjar som en liten cell sen går man upp på land får en mun och en massa grejor. sedan bygger man en by och sen en stad och sen erövrar man planeter pch gör uppdrag i rymden och kan göra en massa grjor.
as kul.
om ni får chansen prova.
Så på den senaste tiden har jag varit lite nördig.
Nu e re frulle!!!1
ska kolla på mössa med.
:P
puss

VAKNADE KL 1!!!

What hela dagen känns bajs då:P
Men hittade billig after Eight:P

MEn undrar vart den tog vägen.

As cool
puss

5th November

Lucy och Sophie Gillade kameran:P
Älsklingen och jag hade det mysigt
puss

HEJ!

Äntligen tillbaka!
:P
Jag skulle lägga ut bilder när min mamma var här och om dans föreställningarna i veckan. MEn det kommer i morrn har gjort en massa andra saker och varit bisy :P
men i morrn :P
puss

RSS 2.0