Bögar! Bögar! Länge leve bögarna!!!!!

På tal om att leva länge! Ett år är kanske inte så länge. Och jag måste säga att det känns inte så länge. Men ett år kan ändå kännas bra. Skulle jag börja räkna mitt år i morgon för ett år sedan så skulle jag vilja säga att det är det bästa. Tim och jag har hållit ihop i ett helt år i motgångar och roliga stunder. Men hur skulle man kunna njuta av de bra stunderna om man aldrig har dåliga stunder. Den första gången jag såg Tim tänkte jag vad kul att han är lika lång som mig och hottie:p efter mycket om och men så fick jag min blyga man. Det var lite svårt att ens få ut honom på en dejt. När jag så att vi skulle ta en fika så han nej. Om jag sa att vi bara kunde ses så sa han att det skulle bli tråkigt bla bla bla. Till sist så fick jag ut honom på bio som igentligen inte är en bra första dejt som han också var negativ till. Vi gick och såg Sweeny Todd för att han gillar musik och jag gillar musikal. Nu ska jag smsa och säga grattis till min och nu menar jag min lilla bög!

Melodifestival

Melodifestivalen!!!!
Kan man bli mer gay??
aa det kan man

Jag och min aälskling Tim satt och kollade på melodifestivalen och dömde alla låter själva för att sedan bli jätte nervösa under hela röstnings delen.
Vi ringde 3 gånger på Alcazar och 1 gång på Malene.
Jag fårstår inte hur Alcazar inte kunde vinna och hur måns fick flest röster av juryn bara för att han hade en massa fula tjejer som skulle porra sig på scenen som Pussycat dolls.

Vi satt spända framför TV när de slutgiltiga poängen kom.
När vi insåg att Alcazar inte vann blev vi besvikna men blev faktiskt så glada att vi bara satt och garva när Malene vann. Jag tror inte att hon hade räknat med det.
Sen bara nån minut efteråt så gick Tim in på aftonbladet och ser den störande aftonbledet reportern. Men han har vell oxå ett liv.
Igår så gjorde jag också ett cambridge test och nu är jag nervös över om jag kommer att få bra betyg eller inte.

Jag blev för första gången på länge förnedrad, hatad och jag kände mig så arg att jag skulle kunnat dödat killarna. Synd bara att jag inte hade några skor för då hade jag inte låtit dem komma undan så lätt.
Självklart så är det några Linghems idioter som skriker jävla bögjävel till mig och jag blev så arg att jag springer ut ur dansstudion och skriker tebax.
Jag förstår inte hur några idioter kan göra nåt så idiotiskt och bara vända ryggen till och gå.
det var som jag tror  P.J från linghem och plattface och en hög andra idioter.

Fattar inte att jag fortfarande bor här.

Lite gladare nyheter är att Katy perry var gätte bra!!

RSS 2.0