kan inte sluta lägga in

 denhär är nog den bästa
 

som sagt...

som jag sa förut så har jag tråkigt och som jag också sa förut så sa jag att jag skullesita på youtube och leta klipp.
Det bästa jag hittade var av Future shorts....


stackare att fasna sådär... scary.

jag hittade också denhär som är väldigt rolig att kolla på....


det skulle vara rologare att kolla på denhär på planet.

hittar nog fler klipp snart... cya

just det ett annat klipp som gick som reklam som ärväldigt fin. älskar låten...

börjar nästan gråta när jag ser på den

You Complete Me

Idag så gick jag upp sent och jag åt frukost ännu senare sen åkte jag in till stan. jag dansar istan och gör en koreografi till phonogrophy´med britney och lite på dead and gone med justinoch T.I sen åke jag hemm det är allt jag har gjort idag. Jag fungerar ine utan Tim. han är i prag under helgen och min helg blir helt värdelös utan honom. jag saknar honom. så att försöka sysselsätta sig med något så sätter jag mig framför facebook för att hitta några nya vänner som skaffat facebook och jag hittar ingen ting. sen bloggar jag om hur tråkigt jag har det. meningslöst och tråkigt. så tycker att Tim kan komma hem så att mitt liv inte blir så meningslöst längre.

Nu när jag är färdig så kommer jag gå och öppna en Ben & Jerrys och äta direkt ur burken.

Ja insåg nu också att jag ska surfa runt på youtube och hitta värdelösa saker

Point less


Scotland!!

Magdalena och jag var i Skottland förra veckan. Vi fick dansa hela dagarna och det var som guds rike, fast med träningsvärk. Såhär såg våra dagar ut.

Dag 1 - Söndag
 Dethär var den första dagen och jag och magdalena flög till Skottland. Magdalena hade balträning som tyvärr blev lite misslyckad(kanske står om det på hennes blogg)Sedan så tog Magdalena tåget ut till Linghem där jag ,min kära mamma och Matts plockade upp henne. Vi drog vidare mot skavstad. Inne i bilen sitter vi och lyssnar på min mammas kära dansbands musik och sedan några lugna favoriter. Vär framme med två timmar kvar så tar jag, mamma, matts och magdalena en fika. Jag rekomenderar starkt att ta med sig mat till flygplatsen för en dricka kostar ungefär 30 kr. Jag tar sedan faväl och går igenom tullen. Vi som redan hade checkat in via internet behövde inte komma dit för tidigt. Vi setter och på flyget och magdalena blir skräckslagen när vi lyfter.
 
på flygplatsen
Vi landar sedan i Edinburgh och undrar vad fan vi har get oss in på. Vi springer omkring på flygplatsen och försöker leta reda på vart flygbussarna är som går var tiondeminut men hittar tillslut. När vi väl hamnar på busse som ska ta oss in till stan så sitter en äldre herre och talar snällt med oss. Han var trevlig, men att prata i en timma med en snubbe man inte har någon aning om vem det är bli lite jobbit. Han var snäll som visade oss busshållsplatsen som skulle ta oss vidare till Dundee men lite för pratsam. Tur att vi inte hamnade på samma nästa buss. V gick omkring och shoppade lite i Edinburgh för att vi hade en massa tid över. Jag måste säga att Edinburgh är ett lite skrämmande ställe. Vi hamnade på samma buss som en Norsk sedan så var vi framme. Matt var så snäll och hämtade upp och på buss stationen. sedan gick vi hem till honom och köplite lite mat på vägen.


Dag 2 - Måndag
 Vi går upp 7:30 äter frukost för att gå till skolan men blir lite sena så vi tar bussen som också blir sen. vi kommer ändå framm i tid. När vi väl kom framm så viste vi inte vad vi skulle göra men Kim den coola balett läraren visade oss till en bra klass. Vi fick köra graham som är jätte komplicerat. nästa lektion vi hade var om jag kommer håg rätt releas-teknik men janice som var n australinsk gästlärare som svor helatiden och var ascool. Sedan hade vi lunch och efter det tror jag att vi hade balett. Vi komm hem till gjorde nått som att handla mat och gick och sov.
   

 Dag 3 - Tisdag
 samma sak hände där dans dans dans. men man vågade prata lite mer med folket. på kvällen så tog matt med oss till The Rep där vi hade improvisation på kvällen. helt random personen som hade impro. en kille som igentligen var arkitekt och lite dylikt. Det var en kille som var rullstolsburen som också improviserade. Man skulle byta par och jag dansae med honom, och det var väldigt speciellt. Jag som inte vet nått om rullstolsburna eller rullstolar kände att det var lite lustigt att rulla runt honom och på honom. Men det var en upplevelse som var posetiv. När vi sen skulle sova hade vi nu blivit lite trötta på kylan. Inne i lägenheten var det som utomhus. jätte kalt. drog man på ljumet vatten så ångade det. så vi drog på fläckten och sov i våra kläder.

Dag 4 - Onsdag
 Idag så var vi också i skolan och dansade och dansade. fick dans lite med ettorna fyrorna treorna och alla. dock så var inte fyrorna som jag hade väntat mig med det var kul. lunchade med mark och träffade hans pojkvänn och lite sånt. På kvällen så gick vi ut för att festa varje drink kostde 12 kr på onsdagar.1PUND. Helt galet. jag köpte sprit med maggie och det kändes helt fel att bara kunna köpa hur mycet men ville i affären. jag tappade bort min lappa till jackan och blev helt hysterisk ett tag och fick gå hem utan jacka. :( jag hade snälla matt med mig som gjorde allt för att få hem min jacka men lyckades inte. Sen så hade snälla Ailen tagir ut min jacka när klubben stängde. Tack!! fixade en pizza drog hem och sov gott.

Dag 5 - Torsdg
Idag så var inte jag oc maggie lika pepp på att vara i skolan efter att ha festat och kommit hem vid 2:00. Matt sa om nån frågade att vi jobbade med projektatbetet. Jag komm till skolan med dubbla tjocktröjor och tripple linnen för att hålla mig varm på vägen dit. Så fort folk såg att vi var där så garvade de bara. det var rysligt kul. Den dagen så hade tvåorna teori och sen nått test och sen body conditioning så ingen dans men fysen var svår. inpro svå svårt man bara kunde i 2x2 min och sen 1x2 min jätte jobbit. Man hade en coach som pressade en hårdare. Vi fick ochså ha creativ work med ettorna som var väldigt blyga. Man skulle säga nått och den andra sa sa robert när ha hoppade runt i en ring. Alla ettor hade så svårt med det och var väldigt blyga. Sen fick magdalena och jag göra det på svenska inför hela klassen och tyckte inte alls attdet var svårt. kommer inte ihåg vad vi gjorde på kvällen.

Dag 6 - Fredag
Då var det sista dagen och jag och magda fick spela trummor med ettorna dansa med fyrorna och kolla på dans som treorna själva hade koreografrat. på kvällen senare så gick jag ock magda på stan och jag vill shoppa loss och köpte

dessa brillor. .....och denna tröja....

 Sen gick vi hem fixade iordning oss för att sedan gå på "candoco dance companys" dans föreställning. Som var helt underbar på en helt underbar scen. Men cullberg slår dem med hästlängder. Det var en tjej utan arm och en kvinna utan muskler i ena benet. mycket interessant föreställning.Sedan sprang jag John och Andy till tescos för att köpa sprit. gick se hem till Andys fina lägenhet och söp...det hände nått... köpte en pizza gick hem och somna.

Dag 7 - Lördag
 På lördagen så gick jag och maggie för att shoppa met matt träffade mark och hans kille gick och käkade. shoppade lite till. gick hem spelade tvspel. vi gick och handlade på lidl sen hyrde vi wanted men angie och sen somnade vi den dagen.
Dag 8 - Söndag
 jag och maggie gick upp kl 5 och gick till bussen i spöregn. Sen var bussen försenad så vi hade varit ute i regnet i 40 min sen sätter vi oss på den iskalla bussen blöta och dana och fryser hela vägen till Edinburgh. När vi kliver av den fortfarande kalla bussen så går vi till flyg bussarna och sätter oss där fortfarande blöta. När vi väl kommer fram till flyget så så blev vi äntligen torra. vi går på planet kommer hem och minfarfar och farmor kommer och hämtar mig. jag kommer äntligen hem tillbaka till verkligheten och mindre dans.

Hur lite kan man bry sig?

Ibland förstår jag inte hur jag hamnade här! Hur någon inte kan bry sig. Det är de ända jag tänker på. Jag låg i sängen och tänkte allt detta och mycket mer. Är det ingen som bryr sig om min lycka? Jag låg i sängen och försökte sova i två timmar. Och alla som känner mig förstår att jag inte tar så lång tid på mig att sova. Jag tycker att 5 min är en lång tid. Efter de två timmarna där uppe utan sömn så tänkte jag att jag kan gå ner och sova mitt skiten. Inte äns det funkar. Jag började undra varför jag inte kunde sova. Jag kom fram till att det är för att jag inte känner mig hemma i mitt egna rum nästan inte änns i mitt egna hus. Jag känner mig inte välkommen och jag vet inte vad jag ska göra. Jag är inte här så väldigt ofta men det är vissa jag inte passar med som ska vara min famlj. Jag vet inte varför jag skriver det här för jag vill inte att de ska veta men det är vell lika bra att få det ur världen. Så ja, hela världen jag kan inte sova för att jag inte känner mig välkommen. God natt jag ska vell ligga här och plågas till... Tills det blir morgon. God natt ni som kan sova.

symmary of the weekend ( so far )

igår såg ja fimen...

yes man..
jag ger den en 4 för att den var bra rakt igenom men inte toppen!!
men ändå sevärd!!!

jag såg även let's dance. och jag måste säga att jag har underskattat blondinbella. som dansare så måste jag säga att det var bra. det är inte bara att dansa hur som hällst. även om man har hör om hur hon har bloggat så kan hon i alla fall dansa.

idag så har jag packat till den stora resan som bär av om 14 timmar och 18 min.
och så har jag sytt igen hålet på min balett dräckt och sytt dit resår på mina teknik skor. äntligen så har jag fixat dem. det var ett tag sen jag hade ett par skor . man kulle kunna säga aldrig.
bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye býe bye bye

Rast i skolan

Nu sitter jag i skolan och lyssnar på nått klipp som maggan visar om nått bollnäs grej. lite roligt.
  Snart drar jag och maggie till Skottland och dansar!! jippie. lr vi åker på söndag och det kommer att bli så himla kul. sen tror jag inte att jag har gjort allt så rättvist. Den träffade förstår. Förlåt. Jag har gjort det för många gånger.
  Senare idag så måste jag hem och fixa fram mitt pass och hoppas på att den fortfarande fungerar. jag tog den 2005 så lite tid ska det  vara kvar.
 Nu drog maggie just på körsläget där hennes kusin är med och hennes mamma har koreograferat.

ikväll så ska jag också dansa balett och jag kommer dö med all  träningsvärk jag har. men det ska bli kul att få köra med marlene och bli lite lite starkare. snart så kommer juh RAD testet och jag måste klara det.

nu måste jag gå och ha lite tråkig SO

Hämskt!!!!!

bye yall

fijolen spelar som en dans!

idag så har jag varit med och spelat fijol med irina och det var så himla roligt. Även om inte jag kan spela så måste jag säga att det låter ganska bra :)
  De drog ut lite på tien på grund av lite problematik men som löste sig och då gick inspelningen ganska snabbt.  Jag köpte ochså maltesers och fick ett litet gulligt hjärta som man bryter och så blir det varmt as coolt.  slutade med att jag träffade tim och han och jag hamnade som väldigt ofta på donken. Och jag skulle vilja förtydliga min ändringar om mitt nyårslöfte. 1# jag ska äta minder onyttigt, inte mer nyttigt. så att alla förstår det

allt för moi.
bye bye little fairy

Jippie yo ann tjohej

Åter igen så var det tisdag och också den jobbigaste dagen i veckan men absolut inte den tråkigaste. Vi börjar dagen med modern dans för att sedan ha balett. Vi går sedan vidare till lunch för att sen springa vidare till idrotten. efter idrotten så kommer den enda lugna lektionen på heladagen. dessverre så fick vi på idrotten reda att våran lärare kanske ska sluta. Ingen på skolan an jag tänka mig vill att han ska sluta. hur som haver så hade vi sedan bild och vi skulle måla utan att kolla på pappret. sjukt kul:P

Jag gick hem och kollade på en dokumentär. tro det eller ej men det kan vara kul. Det interessanta var att det handlade om norges oprahus som är ett av det mest avancerade operahusen i världen. tänk ochståpå den scenen.

Jag fixade lite grejer på bloggen nu och ska springa in i duschen och ta tåget till min honey om 20 min så got to go.

Undra om man får mer bsökare om man skriver...   Arga linda rosing. Blondinbella dansar. let'sdance. gayblogg :P
får se om det funkar. schää.

Busted is dancing!


Never from a always word

Äntligen fick jag träffa Sofie igen min älskade faghag!! Vi gick för att se Changeling och för att fika och bara prata och ses. Jag säger bara: Angelinas läppar asså.!!!! Den filmen var såååå rörande och kanske lite bättre än Australia som jag lovordade i förra inlägget.Hon får en son som inte är hennes och hela hennes värld faller ihop. Hon den starka lyckas att rida hela vägen ut. Hon klarar sig i ett korrupt Änglarnas stad.

Innan filmen så satt jag och sofie på steves och glodde på alla på gatan och gör så att alla känner sig utsatta. Som man känner själv när man går förbi. jätte kul. och så kollde vi på bilddagboken (fjortis- sidornas-fjortis-sida). Lite myface oxå:P(facebook).

Sofie och jag går och köper godis, köper popcorn och gör oss redo för filmen. sen så är det ingen som öppnar biografen och den är lådt och vi tror att vi missar filmen. Men rätt som det är så kollar vi klockan och inser att vi är en timma för tidiga. HAHA vilken miss.

hur som have så var den underbar.
Rörande

efter filmen så kommer vi ut på Ågatan och jag inser att min pojkvänn är ute och super. träffar honom på 55:andäe jag och Sofie delar på en drink. Mi söta pojkvän som var uppklädd och fin vad hur söt som hällst. full :P han var som ett litet blygt barn LOVE you

Sen så gick jag och sofie och väntade på våra åkdon hem. väntade i typ 45 min. och pratade dans dans dans dans och man blir nästan rädd.
kan man ha en bättre vänn??

Undrar hur det gick

undrar hur det gick för blondinbella igår.
jag menar LET'S DANCE
det var så kul att se deltagarna!! dock såg jag bara hasse aro innan jag gick på bio men det var bara för kul. Hasse kunde släppa loss allt. han hade dock problem med att danas nyckter:P

skulle gärna velat sett magnus samuelsson. tänk vilka lyft han kan göra.

Vi får vell också se om kitty startade enfacebook klubb för att hon fick för hård kritik. men hårt ska det vara Bra tony!!!
bye biatch

One helle of a movieDetta är nog en av de bästa filmer jag någonsin sett!!  Om det skulle vara någon som inte har sett dena film så råder jag er att kolla på den. Det är sa underbart att få se Nicole på den stora skärmen och att få se henna naturlig. (själklart inte men ändå) . och att få ses henne på enn humoristiskt men seriöst sätt. en av de bättre filmer jag har sett. Jag var och kollade på filmen med min honey Tim och det blev en bra kväll.

...
...
...
Papper papper

Jag har äntligen tagit mig tid till att fylla i mina ansökningar. London contemporary the place. Rotterdam dance acadamy codarts. The lines usa. AJg är inte färdig med usa men jag ska börja på den alldeles strax. Inte för att jag är färdig med nån med nästan.Jag kommer att bli så nervös över min framti och det är svårt att avgöra vad som kommer att hända.
...
...
...
Som de flesta har sett så har skolan börjat igen och jag får äntligen dansa!!!
dansa dansa dansa!!!
det var ett tag sen sist men nu så at skolan igång och man blir öm i hela kroppen direkt.
Vi hade yoga andra dagen och det är det jobbigaste och smärtsammaste jag nånsin har varit med om.
i mitten av lektionen så börjar benen darra för att det helt enkelt inte orkat mer.  livet är påfrestande.
..
..
..
jag ska försöka att skriva mer.
:P
bye biatch


Oh what i night!! Countdown!!

Nu när allt är över och allt är slut så börjar det nya året.

Utspelarsig bara nån timma efter förra inlägget.

23:00 Tim och Robert kollar på tv.

23:05 Tim och Robert fortfarande på tv.

23:13 Tims Mamma får ett samtal. Hennes dotter (15 år) har av olika anledningar en väldig smärta i bröstet. Hennes kompis ringer åt henne.

23:14 Samtalet slutar och Mamman ringer en taxi för att möta sin dotter på sjukhuset som väntar på ambulans.
23:20 Taxin kommer. Mamman och hennes kille springer till taxin. samtidigt påbörjar Tim och Robert en lång vandring. Tim gör några samtal för att få tag på en bil. Han får tag på dotterns och hans pappa. han har en bil. Tim och jag styr våran kos dit åt.

23:40 Tim och Robert kommer fram till bilen och det nya året närmar sig. (Hur ska det sluta?!) Båda drar iväg i bilen mot us.

23:50 Tim och Robert kommer fram till akuten.
23:51 Sköterskan ber oss att parkera längre bort.
23:53 Bilen är parkerad
23:56 Sköterskan berättar vägen.
23:57 Tim och Robert yrar omkring på sjukhuset och springer upp mot våning 15.
23:59:00 Tim och Robert kollar sig omkring och hitter inte vägen.
23:59:26 Tim och Robert kollar ut i de långa mörka korridorerna. De ger upp!!
23:59:47 Tim och Robert går till närmsta fönster och hoppas på fyrverkeri.

00:00:00 Tim och Robert pussas och ser inga fyverkerier. Det ända de ser är garnizonen. Inga fyrverkerier. Så vad gorde nu Tim och Robert när de var helt ensamna på sjukhuset. (njuter av tiden med varandra.)
00:02 Killarna beger sig till närmasta dör och bestämmer att det är fel väg.
00:03 Killarna går upp en våning och trycker på en knapp för att få hjälp. Sköterskan hänvisar oss ner.

00:08 Killarna kommer fram och träffar hela familjen. Familjen sitter där och väntar på att åka hem och få en lugn ocg trevlig natt.
00:54 Dottern får tillbaka sin bort tappade mobil.
01:34 Familjen är hemma och kan somna i lugn och ro.


Glömde vrida på bilden


Vill bara säga att jag trodde allt försvan så jag skrev ett lustigt inlägg efter denna

Damn!!!!!!!!!(oh what a night!! countdown)

Jag hade precis skrivit bästa inlägget någonsin och allt försvan.
en långt långt inlägg. Som försvan
den skulle hatat och what i night count down
där jag minut för minut hade skrivit vad som hade hänt under denna spänande natt. där min pojkvänns lillasyster hamnade på sjukhus och hur jag och min pojkvän firade nyår själva på ett sjukhus när vi leter efter familjen skulle sett ut typ såhär. 

23:00 bblablablablablka
23:01 filmen slutar
23:05 samtal kommer


och allt försvan!!!
jag blir galen!!!
men ni får se bilden

RSS 2.0