Kate Perry here i come!!!!

Tror ni inte att man sitter här och skriver ett bra inlägg som vanligt och så kommer plast morsan och ändrar sida tror att hon hjälper och så för svinner allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag han inte heller förklara att hon inte skulle röra just denhär sidan för att den inte sparar för att det inte finns nån uppkopling och innnan jag just han säga något så var allt borta!!

Med tanke på att det inte fanns någon upp koppling till internetet just då så kunde inte dator spara ett utkast!!!!!!!!!!
  Så nu skriver jag samma sak om en gång tilllllll"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag när jag vaknade så var det första jag tänkte på katy perry. ( själv tycker jag att det här låter ut tjatat redan)

Idag ska jag åka upp till nalen men Min älskling och med lilla Lisa!!!
Lisas mamma är så snäll att hon ska skjutsa oss upp till sthlm. (här blev det en liten ändring... tror jag)
Tim ska ta med sig katy perry skivan så att vi kan nörda låtarna och texterna tills vi kommer upp. ( blev lite anorlunda)

Självklart så ska vi ha sjuka kläder på oss!!!
Jag ska ha mina turkosa Byxor som är köpta på tjejavdelningen på cubus!! Jag ska även ha min rosa t-shirt som jag köpte på herravdelningen på cubus!!! Jag ska ha min rosa keps som är alldeles för sliten och köpt på TopMan, men fortfarande så hänger den i.
Jag skanske fixar någon crazy slips medans jag holler på!!!

Who knows???  (dethär sista blev lika)

Gucci by gucci

Idag fiade släkten min och philips födelsedag!!!!!! Det var hela Asplund och johanson som härgade i hela huset. Jag känner knappt någon i den släkten och alla kom med i alla fall någon pressent. Jag fick pengar pengar pengar och som i rubriken gucci by gucci. Nu slipper jag sörja för att tappade den dan efter att jag fick den efter julafton. Men frågan är vad skulle jag ha fått i stället??? Nu ska jag sova och ladda inför Katy Perry i morgon!!! Sthlm here I come!!!

Benjamin buttons

Idag såg jag filmen "Benjamin Buttons" och den var bara för bra!! Alla ni som har sett och älskar filmerna "dagboken" och "brokeback mountain" kommer också att älska denna. Det är en film där man får följa en person igenom hela livet på 2 timmer och 45 min. Man får i filmen se Brad pitt som en gammal gammal gubbe, som en man i sina bästa dagar och hur han skulle se ut om han var typ 17. Filmen handlar om Benjamin som föds som gammal och so senare i livet inser att han blir yngre och yngre. Man får se hur han träffar sin kärlek och hur han förlorar henne och blir bortknuffad av henne. man får se hur han träffar sina kvinnor och hur han sen hittar tilbaka till sin kärlek. Den är så bra att jag JAG!!! Satt och grät hela sista kvarten!!! En film som jag rekomenderar starkt. Puss och godnatt

Day 1 with the scotts!!

Idag har jag dansat och dansat med scottarna ( ville bara säga att jag stavar skottar fel med mening)
Vi fick värma upp med andy och göra en massa roliga saker. det var väldingt trångt men det gick efter ett tag att få platts i rummet. Sedan fick vi en workshop med Gilda och nån kille sm lärde oss att dansa tango.
Jag och madde rockade!!!

Vi fick sanare prata med varandra om Kultural awearness som var mycket spännane!

Jag lärde mig att man inte får ge en hemnyckel till sina barn i scottland för än det är 14 år. själv så fick jag min nyckel när jag var 10 och tog mig utan föräldrar till skolan när jag var 6.
I scottland så gick man inte själv för än man var kanske 14-15.
 Vi kom fram till att det berodde på att det är ett farligare ställe att leva på. Glasgow är trotts allt den andra staden där det är mest vanligt att bli knivhuggen. so dont go there! :P

Vi pratade också om naken het. När man går till simhallen så är det en självklarhet att man tar av sig kläderna och går in och duschar även om det är 20 andra killar som kollar en i skrevet. Det är lixom inget man gör.
I scottland så var det helt onaturligt. När man går till simhallen där så har men en egen dusch eller så år man helt enkelt bara ha baddräkten på sig.
Helen våran lärare berättade om att han hade det när hon gick i skolan.

Då kom jag och madgalena på att det måste varit helt pinsamt att vi gick och duschade helt som vanligt när vi hälsade på i scottland utan att täcka för oss själva. Magda och jag som stod i bara underkläderna hemma hos matt kom nu på att det kanske inte var en sån bra ide att göra. Där satt vi och garvade medans vi skämdes ihjäl.
oerhört kul.

Sedan åkte vi hem käkade och sen så drog vi in till stan för en FIKA som var trevlig. Jag träffade min älskade pojkvänn som kom förbi och vi pussae och kramades och pratade lite seddan när jag kom in så satt alla 15 pers inne på Steves och sa Naaaaaaaaaaaawwww!!!!! Efter det så gick alla scottar för att köpa det som de blev helt fashinerade av. LÖSVIKTS GODIS!! så som det kallar det "pick and mix"
vi gick till karamello och de tyckte att godiset var billigt!!!!!!! Insaine!!!! karamello är svindyrt. Men pick and mix var tydligen änu dyrare där.

sedan såg vi en dansföreställning. "B rör mig" som var bra vi en punkt där det dansate tango och modernt runt en vattenpöl där vattnet bara flög över allt. Resten var ganska tråkigt men den hade många fina punkter som när hon började att skaka och när hon garavde som ett as. Stört skön!!!

Sedan kom vi hem och kollade lite i Guinnes rekordbok pratade lite lr en massa och jag svarade på stackars ninos fina sms när han nu ligger på sjukhuset för operation.
Stackars ninos.

Nu ska jag duscha och sova för jag har en minst lika lång dag framför mig i morgon!!

Sov got hela världen!!!

Känslan av att vara äldre

Idag vaknar jag med att min älskade älskling kommer in i rumet med frukost!!!
Han ger mig sin fina pressent och så sitter jag och min otroligt snygga pojkvänn i sängen och äter våran frukost.
Jag myser med min lilla Tim för att sedan dra iväg till jobbet.

När jag satt i ringen frågade jag vilken dag det var och svarade själv med att det var min födelsedag så 40 st grattis satt inte så fel.

Jag hade min första klass 14:00 och min andra klass 15:15 Jag slutade den klassen halv 5 och gick ner för att träffa skottarna som ska bo hos mig uder denna vecka. Keith and Andy
Vi fick skjuts av mamma hem för att käka isterband med stuvad potatis (riktigt svenskt) Snakka om att får en Sverige shock när de kommer hit. Vi åkte sedan in till staden igen för att ha min sista klass där faktiskt Keith och Andy joinade. De tyckte att det var kul och jag som vanligt :) tyckte att min klass var rolig.
 vi kom hem och käkade lite mackor och såg sedan på "The brake up". Jäte bra film!!!
jag ville bara gråta men var tvungen att hålla mig. jag hade juh besök ;)

Nu har de gått och lagt sig och jag måste säga att det var inte alls lika svårt att prata med dem som jag trode. Det blev ibland stelt men då var vi tre som delade på tystnaden och då hade bara man bara en tredjedel av ansvaret att prata. Mycket bra.

Jag kollade precis min facebook och blev jätteglad över hur många det var som hade grattat mig.   35 bara på facebook!
och 14 på mobilen!

Tack allihoppa. Känner mig som en MISS America deltagare. Thank you thank you

Att vara 19 är ingen ålder men nu när man precis har fylt 19 så kan man inte längre skylla på att man precis har fylt 18. Det är det som får mig att känna mig gammal. Ung kommer jag alltid att vara till sinnet men det kanske är på tiden att ändå var lite mera gammal...

19 år med melodifestivalen och med min älskling!

Jag är 19!!!!! Idag kom släkten över för att fira min FÖDELSEDAG!!! Kusinerna morbror moster och morfar och alla. Det blev ett himla liv när alla stormade in. Nu är jag i alla fall 19. En ålder precis mellan de två bästa. Jag fick pengar som kanske är lite tråkigt men det är svårt att köpa något till mig när ingen delar mitt intresse. Idag sätt jag även bänkad framför melodifestivalen med min älskling. Alcazar och emilia var det bästa och så klart så vann de också. Tim och jag satt och avgudade petra mede som var värd för kvällen. Hennes underbara och dryga komentarer som får sverige att skratta. Hennes coola klänningar och fina återblick av alla klannngar var höjdpunkten på kvällen. Mera petra mede mera petra mede!!!! Innan jag drar så vill jag säga att jag fyller på söndagen som är precis nu så det är inte försent att säga grattis!!!!! Nu ska jag gå och vara 19!! Bye Bye bye

Ice Ice Ice

NU har jag varit på disney on ice princess classics och det var väldigt väldigt kul. Vissa saker tyckte jag va kasst men många saker var wow så det varierade mycket men jag tror att alla barn och föräldrar var grymt imponerade.

  Det var lite pinsamt att komma dit och så är det jag, (18) philip (16), Jonna (21) och pappa (47) pernilla skulle ha varit där om hun inte hade blivit sjuk. När man går där så ser man bara barn på 3-10 år som springer omkring och är helt lyriska. jag och jonna satt där som barn på nytt och pekade och sa kolla där kolla där!! Jasmine!!!
Det var en speckad show och det hade varit kul om tim hae varit där för nu fick vi en plats över när pernilla var sjuk men tim jobbade.

Just nu sitter jag och vänter på en låt som jag och magdalena ska koreografera till och jag väntar spänt.

nu kom den  bye bye

I got a *69 for that uh for that uh (GO)!!

TIm kom hem efter att festat i Prag och nu är jag inte ensam längre :P
Det är därför jag inte har varit inne på ett tag.

Shame on me!!!!

Jag hade utvecklingsamtal och pratade med mina lärare och framtiden ser inte ljus ut. Men fördelen är att det såg bättre ut än vad jag trodde.
Bara i so så have jag 4 arbeten som skulle in. Jag hade även ett arbete som ligger och skräpar sen ettan. Uppgift britney. Om ett psykiskt nervvrak. Jag tror inte riktigt på alla analyser om henne och alla som tror att de vet nåt. Jag vet att hon rockar. just nu är det Phonography som rockar. Jag gjorde en koreografi till den som också rockar. Jag hoppas att mina elever gillar den sen. Jag hoppas inte att den handlar om telesex och om den gör det att ingen inser det för den sa mina elever ha på uppvisningen i slutete av terminen.

Igår så tappade jag bort mina nycklar och trodda att hele mit liv skulle falla sönder och samman men det visade sig bara att magdalena hade laggt ner mina nycklar i hennes väska så idag fick jag tillbaka min nycklar.

och idag insåg jag att jag hade dubbelbokat mig lite. Jag ska vara danslärare samtidigt som jag ska Se disney on ice (princess classics). sån tur var så slutar den sammtidigt som mina kurser börjar så jag kunde be christina som ska ha halva kursen att hoppa in i en kvart innan jag kommer. Vilken tur!!!

nu komm jag just på att jag ska käka upp den ssta ben and jerrys som jag har kvar .svullo

hoppas disney är bra.

man aldrig blir för gammal!!!

Bye bye

RSS 2.0