Timmarna närmar sig sakta.

Min stackars boyfriend är sjuk och timmarna kryper sakta in. Ingen fest ingen alkohol. Och här ligger min stackars bf med 38,6. Jag stannar som en lojal hund och håller honom sälskap. Uppklädda ligger vi båda i sängen och längtar ut. Båda ligger med varsin iPhone. Kanske ska kolla på tv. Yall love me och min bf. Skriv om hur mycket ni tycker synd om oss;)

Happy new year! Make it freaky!!!

Ikväll är det nyårsafton. Och alla sveriges ungdomar ska ut och supa till det. Det skulle jag och tim med men stackars lilla tim blev sjuk. Nu mår han dåligt över att jag stannar hemma med honom. Men vi får det mysigt ändå. ... . Igår kollade jag och tim på barnhemmet som är så himmla bra. Man blir rädd och man sitter och håller andan igenom hela filmen. Musiken är bra och allt är rörande. I filmen så får man träffa ett medium som säger: Att se är inte att tro, tvärtom. Börja tro så kommer du att se. Jättefint.:') det var lite störande att det var på spanska men man vande sig ganska snabbt... . Gissa om man har nyårslöften i år. 1# jag ska bara äta onyttingt en gång i veckan. 2#jag ska gå till skolan tidigare och värma upp innan dansklasserna. ( nu tycker inte jag att det borde vara så svårt så jag ska lyckas.) Om jag skriver om donken för ofta så säg till. ;) Året som gick: jag hittade tim. Jag var i scotland. Jag levde livet och i got wiser. Gissa vad jag lärde mig. Inte ett piss!!! Get freaky!!!!!!!! Yall love me. Gott nytt freaky år. Och lova mig att det blir mer galet än det förra.

Hur länge får man sitta på ett fik?!

Igår var en väldigt rolig dag. Jag stod i kön på telia i ca 40 min!!! it's insanin!!! Sen gick jag och körde rå styrketräning i studion. Äntlign. I must keep it up. Jag måste verkligen hålla mig i trim så att man inte dör när skolan börjar. Och så att Beach 09 blir värd;). Efter det så skyndade jag hem för att äta med min mami och sen skydade jag iväg till nkpg. Träffar Alex och Sofie och sedan Ninos. Kunde kvällen blivit bögigare. Vi springer omkring oh letat fter natt bra ställe i en kvar. Sen hamnade vi på waynes. FAGS!!!!! Det det blev bara snakk om skvaller, livet, dans, kungliga, FU och en jäkla massa gaytalk. Men hur annars skulle det sluta med oss;) Vi kommer dit vid halv 7 och sen blev vi nästan utshasade vid 10 när det stängde. Det som är så fashinerande är har bra folk är på att glo. Små tjejer som sitter och pekar och himlar med ögonen. Vi gick vidare långt efter att småtjejerna hade gett upp. Och gissa var vi hamnade......donken. Jag har iaf som nyårslöfte lovat mig själv att bara vara onyttig en gång i veckan and my man is right behind me. Vid 24 så var vi tvugna att gå hem men denna natt sov jag hos ninos. Slutade med att vi satt uppe halva natten för att kolla på vidriga klipp på internet. Kommer inte säga vilka. Men det är det vidrigase jag nånsin sett. Sen kollade vi stipendium och gick och lade oss. Kiss and hug Yall love me!!

One hell of a Day!!!! And bögbuss


Idag så började jag dagen med att vakna hos Tim. Sen så drog tim in till staden för att jobba och jag för att shoppa. Jag gick och köpte min gay times som vanligt ( bästa tidningen). Sen så träffade jag min syster för lite shopping. Köpte en tröja på bully

min nya tröja


(jätte snygg.) sen så gick jag på stan och hittade inget. Jag såg en jätte fin CK klocka jag ville ha, men det blir nog inte så. Jag gick på trazzel med min syster som bjöd mig. Sen så åt familjen på plaza ¡yummy! Sen drog jag till min älskade Tim. Tim och jag satt hemma och söp för att sen dra ner till staden. Vi satte oss på regnbågsbussen där det sätt fyra bögar och en tranie. As kul!! Nu sitter jag på barbq och skriver. Mera kanske kommer under kvällen. Och om någon vet vad han på bully heter så säg till mig, han är här. Sen så va det gay killen på bully som frågade om smakråd. I was there to help. Nu ska jag supa vidare!!!! ...nu är jag hemma nykter;) kvällen slutade på subway.puss Yall love me! Ps om det står fel så är det för att jag super.

Why!?

Idag så gled min parfym mer från toan. Den gick sönder!!! Gucci by gucci den senaste. Släkten gick ihop för att ge den till mig och den gick sönder dagen efter. kul jul;) Det var ändå bara materia men det känns surt när man fick den i julklapp. Hur som haver så kanske jag köper det igen för alla pengar jag fått. Det som var kul det var när man fick träffa släkten! Alla små barn som springer omkring benen på en. Barnen som vill leka och de minsta som precis börjat gå. De äldre som blivit mogna och kloka. Det är härligt att se släkten växa. Mer kommer... Yall love me

Christmas outfit

Detta blev min outfitt till julens afton.  I höger öra ser vi ett örhänge (som jag fick av min käraste pojkvänn tim)  Vi ser också min skjorta (ifrån MQ)  Begagnade byxor ifrån Tim  Snöre ifrån pillas låda    Happy christmas yall!!


skjorta - MQ
örhänge - St:lars guld
Snöre - i pillans låda
Glasögon - secondhand Usa
Fluga - dressman
Iphone - telia

Äntligen har man fasnat för bloggen!!!


äntligen så har man fasnat för bloggen! När man faller för strömmen. Samma sak hände när jag lovade mig själv att jag aldrig skulle skaffa facebook. Men där föll jag också för strömmen. Om det inte hade varit för min iPhone så hade jag aldrg skaffat denna blogg. Inte heller skulle jag ha varit inne på bloggen lika ofta som jag är idag. jag fick idén att skaffa bloggen aldeles nyss och så skaffade jag mig en direkt. Jag skulle prova att ladda upp bilder som inte gick men jag kommer att blogga ändå. Bilder kommer jag att ladda upp på data så det blir bra ändå. Yall love me! / iPhone

RSS 2.0